Daire-Ev Tadilatı Bursa Beşevler

13 Mayıs  2017 Cumartesi - 11:43 firmalaribursa.com
Daire-Ev Tadilatı Bursa Beşevler, işin bitiminde karşılıklı olarak birebir dairenizi kontrol edip çalışmaları teslim ediyoruz. Kahve ve bej tonları yatak odasını hoş asil gösteren renklerdendir, tercihlerin yoğun olduğu bir renktir. ahşap ve metal kamelya işlerinizi gerçekleştiriyoruz. Yaz aylarında en çok tadilat ve bakım duvarlara yapılıyor.

Daire-Ev Tadilatı Bursa Beşevler

  Daire-Ev Tadilatı Bursa Beşevler, işin bitiminde karşılıklı olarak birebir dairenizi kontrol edip çalışmaları teslim ediyoruz. Kahve ve bej tonları yatak odasını hoş asil gösteren renklerdendir, tercihlerin yoğun olduğu bir renktir. ahşap ve metal kamelya işlerinizi gerçekleştiriyoruz. Yaz aylarında en çok tadilat ve bakım duvarlara yapılıyor. Bursa şehrinde çatı tadilatı da hizmetlerimiz arasındadır. Duşakabin tadilat ve dekorasyonunda onlarca yıllık birikim ve tecrübemizle sizlere hizmet sunmaktayız. ev tadilatı,banyo tadilatı mutfak tadilatı gibi birçok alanda hizmet vermekteyiz.

  Daire-Ev Tadilatı Bursa Beşevler, sıvaya başlamadan önce sıva yapılacak yüzeydeki taşmış harçlar ve diğer bulaşıklar kazınıp temizlenecek, duvar yüzü ve tavanda birleşen köşe yerleri bol su ile ıslatılacak ve gerekirse yıkanacaktır. bozulan, arızalanan elektrik tesisatınızı tamir ediyoruz. Boya, sıva, mantolama, yalıtım işlerinde şık ve ekonomik çözümler sunuyoruz. Siz de bu yüksek hizmetin keyfini çıkarmak istiyorsanız, hemen firmamız ile bağlantı kurabilirsiniz. 

 

Bursa Daire-Ev Tadilatı  Beşevler Adresleri, 

Daire-Ev Tadilatı Bursa Beşevler Yerleri,

Beşevler Daire-Ev Tadilatı Bursa Firmaları,

Bursa Beşevler Daire-Ev Tadilatı Fiyatları,

 

 

Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar